HTML

Nyitómérkőzés

:

Angola-Mali
2010. január 10., Vasárnap 17:00

Afrikai Nemzetek Kupája

A januárban esedékes 2010-es Afrikai Nemzetek Kupájával foglalkozó blog, tele aktuális hírekkel, cikkekkel, eredményekkel és meccs-elemzésekkel.

Utolsó kommentek

Hírek Csapatok Eredmények

Ziani szerint Algéria elintézi Malawit

2010.01.03. 14:25 karajjj

Az algériai válogatott és a wolfsburg középpályása, Karim Ziani az első ellenfelüket értékelte egy hazai sportújságnak.

"Tudjuk, hogy mit várhatunk a csoportmeccsektől, de most az első mérkőzésünkre kell koncentrálnunk. Ez az a meccs, ami minden lehet, csak meglepetés nem. Győzelemmel kell kezdenünk a kupaszereplésünket."

Persze azért Ziani tudja, hogy nagyon nehéz dolguk lesz, ha meg akarják nyerni a kontinensviadalt, de úgy gondolja, hogy itt a nagy alkalom, amikor remek csapattal vágnak neki a megmérettetésnek.


"Egyes országok, mint Elefántcsontpart, Kamerun, vagy Ghána, sokkal nagyobb játékerőt képviselnek, mint mi. Sokat kell még dolgoznunk, de sosem lehet tudni, hogy mire vagyunk képesek. Ez a legerősebb csapat, amelyben játszottam, mióta a címeres mezt viselem." - mondta Ziani.

"Néhány játékosunk komolyabb európai bajnokság játszik és ez bizony sokat hozzátesz fizikailag és mentálisan is a csapathoz."

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://afrikakupa.blog.hu/api/trackback/id/tr791641838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása