HTML

Nyitómérkőzés

:

Angola-Mali
2010. január 10., Vasárnap 17:00

Afrikai Nemzetek Kupája

A januárban esedékes 2010-es Afrikai Nemzetek Kupájával foglalkozó blog, tele aktuális hírekkel, cikkekkel, eredményekkel és meccs-elemzésekkel.

Utolsó kommentek

Hírek Csapatok Eredmények

Mido "tecnknikai okok" miatt maradt ki

2010.01.02. 23:07 karajjj

A Zamalek edzője, Hossam Hassan csodálkozik, hogy miért nem került játékosa a keretbe.

Az egyiptomi szövetségi kapitány segítője, Hamada Sedki elárulta, hogy miért nincs szükségük Midora.

"Keddi felkészülési mérkőzésen pocsék játékot produkált, ezért nem igazán tudta kivívni magának a helyet az utazó keretben. Tegnap már mondtam neki, hogy sajnos mi a helyzet, ma pedig a szövetségi kapitány is felhívte telefonon és közölte a döntés véglegességét."


"Nagyon szomorú vagyok, hogy nem került a csapatba Mido, miután behívták az edzőtáborba, bíztam benne, hogy bekerül." - mondta Hassan a Zamalek hivatalos oldalának.

"Szerintem Shehatának nem a csatár formájára kellett volna fognia, mert azzal semmi baj nincs és így eléggé padlóra küldte a játékos morálját. Azt hiszem a Mido iránt érzett ellenszenve miatt küldte őt haza. Nekünk viszont sajnos nincs beleszólásunk ebbe, de remélem azért nem ez viseli meg nagyon Midot."

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://afrikakupa.blog.hu/api/trackback/id/tr621640729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása