HTML

Nyitómérkőzés

:

Angola-Mali
2010. január 10., Vasárnap 17:00

Afrikai Nemzetek Kupája

A januárban esedékes 2010-es Afrikai Nemzetek Kupájával foglalkozó blog, tele aktuális hírekkel, cikkekkel, eredményekkel és meccs-elemzésekkel.

Utolsó kommentek

Hírek Csapatok Eredmények

Drogba: "Ez az utolsó Afrika Kupám"

2010.01.01. 16:51 karajjj

Bő egy héttel a start előtt Elefántcsontpart csapatkapitánya azt nyilatkozta, hogy ez lesz az utolsó Afrika Kupa, amint részt vesz.

A szerdán Abidjanban megtartott sajtókonferencián a Chelsea  31 éves sztárja érzelmekkel tarkított beszédet intézett szurkolóikhoz.

"Azt hiszem, remek formában vagyok és ezt be is bizonyítom az utolsó Afrika Kupámon."

Az utolsó kontinenstornáján Drogba szeretne az elvárásokhoz méltó teljesítményt nyújtani, hogy letehesse lábnyomást az afrikai labdarúgás homokjában.

"A szívem mélyén érzem, hogy dicsőséges eredménnyel fogunk visszatérni Angolából és ezzel örömet okozunk majd az összes elefántcsontpartinak."

Persze azért ez nem ilyen egyszerű, ezt Drogba is tudja. Először is hosszú az utazás Angolába, majd más-más focit játszó gyengébb-erősebb csapatokon keresztül kell eljutni a célig.

"Nagyon jól tudjuk, hogy minden ellenfelünket tisztelnünk kell, alázatt kell ellenük játszanunk és nem szabad lebecsülnünk őket. Nincs több olyan meccs, mint Ghánában 2008-ban. Egyik meccset sem tekinthetjünk győzelemnek, amíg nem ér véget."

Majd elmondta, amit a legtöbb jelenlévő hallani akart: az elefántok tanultak korábbi hibáikból.

A kapitány kitért a csapatból kimaradó Romaricra, aki az FC Sevilla csatára.

"Romaric nagyon fontos tagja a csapatnak, ha én lennék az edző, neveztem voln, de az edzőnk jelenleg Vahid Halilhodzic és ő döntött így."

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://afrikakupa.blog.hu/api/trackback/id/tr451637377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Labdarúgás a mindenem · http://labdarugas.cimpa.hu/ 2010.01.02. 14:57:49

Én szurkoló Drogbának és az Elefántoknak! Didier kiváló játékos!
süti beállítások módosítása