HTML

Nyitómérkőzés

:

Angola-Mali
2010. január 10., Vasárnap 17:00

Afrikai Nemzetek Kupája

A januárban esedékes 2010-es Afrikai Nemzetek Kupájával foglalkozó blog, tele aktuális hírekkel, cikkekkel, eredményekkel és meccs-elemzésekkel.

Utolsó kommentek

Hírek Csapatok Eredmények

Benjamin is utazik az ANK-ra

2009.12.31. 19:52 karajjj

Vahid Halilhodzic, az elefántcsontparti válogatott szövetségi kapitánya szűkítette 30-as keretét, azaz immáron megvan a 23-as lista a jövő év elején megrendezésre kerülő Afrikai Nemzetek Kupájára. Az utazó keretben olyan sztárok vannak, mint a Chelsea ásza, Didier Drogba, vagy az Arsenal védője Emmanuel Eboué, de említhetném a Barcelona középpályását, Yaya Tourét is. A nevesebb játékosok mellett ottvan a Benjamin Angoua a Budapest Honvéd védője is. Mindenképpen nagy eredménynek számít, hogy bekerült az utazó keretbe, drukkoljunk neki, hogy szerephez is jusson valamelyik mérkőzésen.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://afrikakupa.blog.hu/api/trackback/id/tr751635894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lonyayholland 2010.01.01. 07:44:39

hajrá benji!

geo voltam, ha nem találtad volna ki. :D
süti beállítások módosítása